Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2016

Ετοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του από τη Λεγανιές το απόγευμα της Παρασκευής. 



Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην ισπανική ομάδα έως το τέλος της περιόδου με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό με στόχο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, να τη βοηθήσει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Για το μέλλον του στο σύλλογο προτίμησε να... κρατήσει αποστάσεις.

«Αυτό που θα επιδιώξω είναι να βελτιώσω το επίπεδό μου και να βοηθήσω τη Λεγανιές να ανέβει στην βαθμολογία. Ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω», είπε αρχικά ο διεθνής παίκτης και συνέχισε: 

«Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Πρώτα αυτό και να μετά θα δούμε εάν θα συνεχίσω και του χρόνου. Η Primera Division είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με αυτό της Premier League. Στην ομάδα επικρατεί οικογενειακό κλίμα. Εύχομαι να έχουμε καλό υπόλοιπο στη σεζόν και να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες».

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεγανιές, Τσέμα Ίντιας, επισήμανε: «Στόχος μας είναι η διατήρηση της ισορροπίας στην ομάδα και να φέρουμε παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν. Ένας από αυτούς είναι ο Σιόβας. Δεν θέλουμε παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών ή είναι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics