Breaking News
03 Ιανουαρίου 2017

Στην δεύτερη θέση της Super League παραμένει η Ξάνθη, η οποία επικράτησε 1-0 του ουραγού Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και επέκτεινε σε πέντε παιχνίδια το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της -εξ αναβολής- 1ης αγωνιστικής κρίθηκε από γκολ που σημείωσε στο 58΄ ο Γιουνές, ο οποίος είχε χάσει πέναλτι στο 21΄ (απέκρουσε ο Χουάντερσον). Ο «Γηραιός» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Περόνε στο 85΄.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κόκκινη κάρτα: Περόνε (85΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Λουκίνας, Περόνε / Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου (87΄ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Πασάς (70΄ Λουκίνας), Περόνε

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72΄ Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88΄ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (83΄ Χατζητερζόγλου)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics