Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2017

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΟΚ για μείωση της ποινής του Στέφανου Αθανασιάδη και ο διεθνής επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό(9/2) ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο.

Από τις τρεις αγωνιστικές που είχαν επιβληθεί στον Αθανασιάδη είχε εκτίσει ήδη την ποινή του στους αγώνες με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης. Οπότε θα επιστρέψει στη διάθεση του Ίβιτς στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά η απόφαση 

H Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ΄ αριθμ. 10/2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανου Αθανασιάδη κατά της υπ’ αριθμ. 45/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο Super League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics