Breaking News
02 Μαρτίου 2017

Η χθεσινή αναμέτρηση στο Ολυμπιακό στάδιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πλατανιά για το κυπέλλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα συνεργάτη του Μίκαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο συνεργάτες του έχουν παραστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε μια σειρά αναμετρήσεων, στο πλαίσιο του ελέγχου αγωνιστικής ετοιμότητας των διεθνών ποδοσφαιριστών ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης της Εθνικής στις Βρυξέλλες (στις 25 Μαρτίου) εναντίον του Βελγίου για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Αναλυτικά οι αγώνες που έχουν παρακολουθήσει ή πρόκειται να παρακολουθήσουν οι κύριοι Σκίμπε, Τσάνας, Στράτος είναι οι κάτωθι...

17 Φεβρουαρίου: Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν

18 Φεβρουαρίου: Ατρόμητος - Ξάνθη

18 Φεβρουαρίου: Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ

19 Φεβρουαρίου: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

26 Φεβρουαρίου: ΑΕΚ - Λάρισα

26 Φεβρουαρίου: Ολυμπιακός - Πανιώνιος

1 Μαρτίου: ΑΕΚ - Πλατανιάς

2 Μαρτίου: Ατρόμητος - Ολυμπιακός

3 Μαρτίου: Άουγκσμπουργκ - Λειψία

4 Μαρτίου: Καρλσρούη - Ανόβερο

5 Μαρτίου: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

6 Μαρτίου: Πανιώνιος - ΑΕΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics