Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Με γκολ του Μάνταλου στο 57' η ΑΕΚ νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 1-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.


Ο Ατρόμητος που μέχρι το 72΄ δεν... υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε καθαρό γκολ με τον Λημνιό στο 77΄, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε λανθασμένα από την υπόδειξη του βοηθού διαιτητή του Θάνου. Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου καλυπτόταν την ώρα που ο Τόνσο σημάδεψε το δοκάρι κι ως εκ τούτου η φάση αυτή έκρινε το παιχνίδι και ανέδειξε νικήτρια την Ένωση η οποία πανηγύρισε το «διπλό» μετά από 5 μήνες και συγκεκριμένα από τις 17 Οκτωβρίου 2016 (2-1 την ΑΕΛ).
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Αραούχο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα (72΄ Τόνσο), Ούμπιδες, Πλατέλλας (72΄ Λημνιός), Ντιγκινί (81΄ Νταουντα), Λε Ταλέκ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (87΄ Πέκχαρτ), Αραούχο (90΄+2 Γαλανόπουλος).

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics