Breaking News
02 Απριλίου 2017


Εκτός από το γόητρο, που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις, η συγκεκριμένη έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο μονομάχους.


Ασφαλή προγνωστικά δε μπορούν να γίνουν, καθώς αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και τα προγνωστικά λένε πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο ματς. Η αήττητη από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ, ΑΕΚ, θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου που θα δώσει το πλεονέκτημα στα play off.


Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση των «πρασίνων», που προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και με τη ψυχολογία στα ύψη θα επιδιώξουν το «διπλό», που θα τους δώσει την ευκαιρία να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη που δίνουν τέσσερις ομάδες για την 2η θέση.
Ο δεύτερος της κατάταξης, Πανιώνιος, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ατρόμητο, που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να παίξει στην Ευρώπη.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: Πανιώνιος-Ατρόμητος 15:00, Κέρκυρα-Ηρακλής 17:15, ΠΑΟΚ-Λάρισα 17:15, Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 17:15, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 19:30.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics