Breaking News
04 Ιουλίου 2017

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας των play off, κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sports» η διοίκηση ζητά να ισχύσει για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν η τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο.
Η απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ ανακοινώθηκε μετά το τέλος του μίνι πρωταθλήματος και δεν κόστισε απολύτως τίποτα στον «δικέφαλο του Βορρά» αφού πήρε το ίδιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «πράσινοι» έθεσαν το θέμα και στο συμβούλιο της Super League στις 23 Ιουνίου, αλλά δεν βρήκαν... συμπαράσταση από καμία ΠΑΕ, οπότε αποφάσισαν να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics