Breaking News
21 Νοεμβρίου 2015

Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με την αναβολή του ντέρμπι των αιωνίων λόγω σοβαρών  επεισοδίων .

 Ο διαιτητής Παππάς, έκρινε πως οι φωτοβολίδες που έπεσαν περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα, ήταν αρκετά για να επιφέρουν την οριστική ματαίωση του αγώνα περίπου στις 20:00. Με την ανακοίνωση της περίεργης απόφασης το «Απόστολος Νικολαΐδης» μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και υπήρξαν σφοδρές συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ. Όσο περνούσε η ώρα η ένταση κλιμακωνόταν, η κατάσταση ξέφευγε και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματισμοί φιλάθλων και αστυνομικών. Εάν η ματαίωση έγινε με ευθύνη των γηπεδούχων, τότε ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί (χάνει το ματς στα χαρτιά), θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και θα του επιβληθεί πρόστιμο μαμούθ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics