Breaking News
19 Αυγούστου 2017

Ογδόντα ημέρες μετά το τελευταίο ματς των play off πέρασαν και το 59ο πρωτάθλημα (σε μορφή εθνικής κατηγορίας) είναι έτοιμο να ξεκινήσει.


Πρόκειται για το 39ο από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου και το 12ο από τότε που οι ομάδες «ενώθηκαν» και δημιούργησαν την Super League. Πρωτάθλημα που αρχίζει κι έχει φαβορί, τον «μόνιμο» πρωταθλητή των τελευταίων ετών, Ολυμπιακό κι από... πίσω τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να επιθυμούν να τον «εκθρονίσουν».

Οι τέσσερις «μεγάλες» ομάδες της χώρας ενισχύθηκαν σημαντικά και η ελπίδα του κόσμου ότι εφέτος θα δει καλύτερο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. Το πώς θα εξελιχθεί κανείς δεν μπορεί να το... μαντέψει, ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή που οι τέσσερις βασικοί διεκδικητές δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία!
Ο ΠΑΟΚ «κουβαλά» 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, 3 η ΑΕΚ, 2 ο Ολυμπιακός και μία ο Παναθηναϊκός! Όπως και να έχει η κατάσταση, όμως, το ενδιαφέρον υπάρχει και είναι μεγάλο, ενώ και οι υπόλοιποι 12 «μικρομεσαίες» ΠΑΕ «έριξαν» αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι με την προοπτική να δυναμώσουν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Η «αυλαία» ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, με την πιο ενδιαφέρουσα αυτή που κλείνει το «πρώτο πιάτο», του Ολυμπιακού με την Λάρισα στο Καραϊσκάκη (21:30). Στις 19:15 θα προηγηθούν οι αγώνες, Ξάνθη-Λαμία και Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Σάββατο 19 Αυγούστου
====================
19:15 Ξάνθη-Λαμία
19:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
21:30 Ολυμπιακός-Λάρισα

Κυριακή 20 Αυγούστου
====================
19:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
19:15 Κέρκυρα-Πανιώνιος
19:15 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
21:30 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 21 Αυγούστου
====================
21:30 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics