Breaking News
21 Αυγούστου 2017

Έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Στραβοπάτημα με το... καλημέρα για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα έμειναν στο 0-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ κόντεψαν ακόμα και να χάσουν από τους Βοιωτούς, οι οποίοι είχαν εξαιρετική εικόνα.
Αποβλήθηκαν στο 29' Λουτσέσκου-Ανιγκό.

Το ματς

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαίες αυτές του 6ου και 10ου λεπτού, όταν τα σουτ των Γιουσούφ και Τριποτσέρη πέρασαν λίγο άουτ. Έπειτα, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε την αναμέτρηση, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει. Έτσι, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ στο 49ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία μετά την προβολή του Ενρίκε, τον οποίο πρόλαβε ο Ζαραδούκας. Οι Βοιωτοί απάντησαν με δοκάρι με το Γιουσούφ στο 53', ωστόσο αν και οι Θεσσαλονικείς είχαν κάποιες ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86' Φαβάρο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82' Τόνι Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (87' Καψάσκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68' Κάμπος), Πρίγιοβιτς.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics