Breaking News
29 Αυγούστου 2017

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην AEL FC Arena. 

 

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 59ο λεπτό με πέναλτι του Μάσα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ναζλίδης στο 71΄. Για τις δύο ομάδες ήταν ο πρώτος εφετινός βαθμός.

Κίτρινες: Μουνάφο, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μάσα, Μανιάς

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ναβάρο (80΄ Γιαννιτσάνης), Φατιόν, Αγκάνοβιτς (69΄ Περόνε), Λεοζίνιο, Κριζμάν (46΄ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Ναζλίδης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντιντά (72΄ Ισνάλντο), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς, Καλτσάς (63΄ Κυριακόπουλος), Μάσα (90΄ Ντουντού)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγ.)
Ολυμπιακός 6
Πανιώνιος 6
ΠΑΟΚ 4
Ξάνθη 4
ΑΕΚ 4
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Λεβαδειακός 2
Ατρόμητος 2
Πλατανιάς 1
Παναιτωλικός 1
Λαμία 1
Απόλλων Σμύρνης 1
Αστέρας Τρίπολης 1
Λάρισα 1
Παναθηναϊκός 0
Κέρκυρα 0
* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί λόγω τιμωρίας.

sports.ert.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics