Breaking News
03 Οκτωβρίου 2017

Με νίκη επί του Πανιωνίου εγκαινίασε τη φυσική έδρα της η Λαμία, καθώς επιβλήθηκε 1-0 των «κυανέρυθρων» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην ακροτελεύτια συνάντηση της 6ης αγωνιστικής.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε με έξοχο σουτ ο Μπλάζιτς, στο 78ο λεπτό. Ο Πανιώνιος, που γνώρισε την πρώτη εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκιοατά στο 79΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η νίκη της Λαμίας αποκτά ιδιαίτερη αξία, επειδή είναι η πρώτη εντός έδρας στην Ιστορία του συλλόγου στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μαζί τους την ευκαιρία για μια νίκη που θα την έφερνε στην πρώτη θέση της Super League. Οι παίκτες του Γρηγορίου κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και στο 7ο λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους, όταν ο Σπιριντόνοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και πλάσαρε από πάνω του, αλλά ο Αναστασιάδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 12΄ ο Μασούντ έβγαλε τον Γεσίλ «φάτσα» με τον Παπαδόπουλο, που με γρήγορη έξοδο δεν του επέτρεψε να σκοράρει. Στο 21΄ ο Κόρμπος βρήκε στην περιοχή τον Γεσίλ, εκείνος σούταρε από πλάγια δεξιά και ο τερματοφύλακας της Λαμίας έσωσε ξανά την εστία του. Οι ίδιοι παίκτες πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 28ου λεπτού, με τον Γερμανό επιθετικό να σουτάρει και τον Έλληνα γκολκίπερ να αντιδρά θετικά.

Αφού πέρασε «αναίμακτα» την αντίπαλη επιθετικότητα, η Λαμία βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού στο 54΄ ο Κότνικ απέκρουσε με τα πόδια το βολέ του Μπλάζιτς μετά το φάουλ του Πίτι και στο 61΄ έκανε το ίδιο στο αδύναμο πλασέ του Παντελιάδη, ήρθε ο Μπλάζιτς στο 78΄ να σημειώσει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, με «κεραυνό» από τα 25 μέτρα που άφησε άναυδο τον Κότνικ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 79΄ Γκιοατά (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παπαδόπουλος - Σαραμαντάς, Γκιοατά,

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34΄ Βουό), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (74΄ Φράγκος), Πίτι (67΄ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος (87΄ Κάργας), Σαββίδης (66΄ Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (66΄ Μασούρας), Γεσίλ.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics