Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ρότζερ Γκερέιρο αναγκάστηκε να γίνει οδηγός Uber στη Βραζιλία για βιοποριστικούς λόγους.

 

Από ποδοσφαιριστής... ταξιτζής! Ο Ρότζερ Γκερέιρο αναγκάστηκε να βγει στο μεροκάματο, καθώς τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έγινε οδηγός Uber στο Σάο Πάουλο και μίλησε για τους λόγους που αναγκάστηκε να αλλάξει καριέρα: «Είμαι χωρίς ομάδα. Είχα προτάσεις από ομάδες 3ης ή 4ης κατηγορίας, αλλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Έχω σε εκκρεμότητα κάποιες δικαστικές υποθέσεις με ομάδες. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία το 2014 πήγα σε κάποιες μικρότερες ομάδες που όμως δεν πλήρωναν. Έχω δύο μικρά παιδιά και πρέπει στο τέλος του μήνα να πληρώνω λογαριασμούς. Γι’ αυτό και έγινα οδηγός».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics