Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017

Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια του 6ου ομίλου με την πρωτιά να έχει κριθεί.

 

Το πρώτο βήμα των «καγκουρό» Σχετικα 5 άρθρα
Η Αγγλία χρειάζεται άλλον ένα βαθμό για να τελειώνει με αυτή την υπόθεση, όμως για τη 2η θέση γίνεται ακόμα μάχη. Η Σλοβακία αυτή τη στιγμή έχει 15 πόντους και η Σλοβενία έναν λιγότερο. Για να μπορέσει λοιπόν να μπει στα μπαράζ, το συγκρότημα του Σρέτσκο Κάτανετς θα πρέπει να κάνει δύο νίκες ή να χάσουν οι Σλοβάκοι στην Σκωτία που κι αυτή με τη σειρά της έχει ελπίδες.

Ο άσος των Αγγλων είναι το μεγάλο φαβορί σημείο στο ματς και προσφέρεται από τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 1,29 από την betshop.gr και 1,33 σε stoiximan και bet365.

Εν ολίγοις, οι Σλοβένοι χρειάζεται να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα για να μην ηττηθούν από τους Αγγλους. Αν δει το ματς κάποιος καθαρά ψυχρά, οι ελπίδες τους είναι πολύ λίγες, όμως αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει. Το μοναδικό που θέλω είναι να προσπαθήσουν και να κάνουν ένα γκολ. Για το αν θα σκοράρουν τα «λιοντάρια» δεν νομίζω να τίθεται κάποια αμφιβολία, αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης.

Επιλογή μου είναι το goal στο 2,32 της betshop.gr.

Αίμα και άμμος στη Γλασκώβη

Στο Χάμπντεν Παρκ, θα γίνει το Σκωτία – Σλοβακία. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, οι «χαϊλάντερς» δεν είναι αδιάφοροι. Με συγκομιδή 14 βαθμών και με νίκη σήμερα θα ξεπεράσουν τους Σλοβάκους και αν δεν πάρουν οι Σλοβένοι διπλό στο Λονδίνο, θα πλασαριστούν αυτοί στη 2η θέση! Την τελευταία αγωνιστική, θα ταξιδέψουν στη Λουμπλιάνα για ένα ματς – τελικό.

‘Εχουμε δει πολλές φορές τέτοια παιχνίδια στη Γλασκώβη και ξέρουμε πάνω - κάτω τι να περιμένουμε. Με τη νίκη να είναι μονόδρομος (κλισέ αλλά ισχύει) περιμένω ένα φουλ επιθετικό παιχνίδι από τα παιδιά του Γκόρντον Στράκαν. Λογικά θα δούμε και στο παιχνίδι αυτό γκολ. Και επειδή οι φιλοξενούμενοι έχουν καθήκον να υπερασπιστούν τη δεύτερη θέση που κατέχουν περιμένω να δω γκολ από αμφότερες τις αντιπάλους.

Η ισοπαλία δεν βολεύει σίγουρα τη Σκωτία και θα γίνει προσπάθεια για τους τρεις βαθμούς, οπότε νομίζω πως καταλάβατε που το πάω. Σημείο δεν υπάρχει, η Σλοβακία είναι σαφώς ποιοτικότερη αλλά η ψυχολογία θα παίξει τεράστιο ρόλο. Θα προσπαθήσω για άλλη μία φορά να κυνηγήσω μία αξιόλογη απόδοση και θα επιλέξω το combo του goal με το over 2,5 που προσφέρεται στο 2,75 στην betshop.gr.
newsbit.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics