Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, ο Τάκης Λεμονής εφιστά την προσοχή στους παίκτες του στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον πρώτο πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην παρέα του Λέο Μέσι, αλλά ο προπονητής τους επιχείρησε με ομιλία να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, με την νίκη απέναντι στην κρητική ομάδα να κρίνεται επιτακτική μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων».


«Πήραμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και μπράβο σε όλους για την απόδοση και την προσπάθεια που κάνατε. Αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια, που είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς, για να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Πλατανιά, πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Όσοι ήσασταν εδώ θυμάστε τι έγινε πέρυσι με τη συγκεκριμένη ομάδα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις, να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε σερί για να πετύχουμε τον στόχο μας, να επιστρέψουμε στην κορυφή», φέρεται να είπε στους παίκτες του ο Λεμονής.


novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics