Breaking News
04 Νοεμβρίου 2017

Μετά από πολύ καλή ερμφάνιση η Ξάνθη επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού, μέσα στο Αγρίνιο, για την 10η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς.

Η νίκη των «ακριτών» διαμορφώθηκε από το α' ημίχρονο, με δύο γκολ του Μπρίτο (3΄, 8΄) και ένα του Γέντρισεκ (36΄). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88' με τον Μάζουρεκ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μόρας, Μίχαϊ, Μοράρ - Μεχία, Κασάδο, Μελιόπουλος, Ρότσε
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μίχαϊ, Μύγας, Μαρινάκης, Μπράβο (46' Μπεχαράνο), Λόπες (46' Πάουλο), Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μόρας (60' Χαντάκιας), Μοράρ.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σβάρνας, Τριάδης, Μεχία (69' Μελιόπουλος), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (86' Κίκε), Γέντρισεκ (78' Ρότσε). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics