Breaking News
18 Νοεμβρίου 2017

Η αθλητική εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως στη συνάντηση που θα έχουν με τη NOVA, οι εκπρόσωποι της Super League θα ζητήσουν περισσότερα από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει το συνδρομητικό κανάλι για την επόμενη σεζόν.

 

Την διοργανώτρια Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Μποροβήλος, Χριστοβασίλης και Κούγιας, οι οποίοι θα συζητήσουν με τη NOVA τη προσφορά που έχει κατατεθεί, υπό την προϋπόθεση πως ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη Super League δεν είναι ευχαριστημένοι με την προσφορά και, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, θα ζητηθεί να ανέβει η προσφορά κατά 1,5 εκατ. ευρώ και παράλληλα θα αξιώσει ποσοστό από τη συμφωνία που έχει κάνει το συνδρομητικό με τις Vodafone και Wind, για τη διάθεση αποκλειστικά και μόνο των αθλητικών καναλιών του. Οι δύο εταιρείες θα δώσουν στη NOVA 7 εκατ. ευρώ και οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περίπου το 20%, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται ένας νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics