Breaking News
16 Ιανουαρίου 2018

Σε ιδαίτερα οικογενειακό κλίμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού.

 

Στην ομιλία του ο κ. Μαρινάκης ζήτησε το νταμπλ. «Όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε» είπε στους παίκτες.

«Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα στο προπονητικό τιμ και με παίκτες υψηλής αξίας και είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», συνέχισε.

Το φλουρί έπεσε στους Ένχελς και Πάρντο, ενώ από το επιτελείο τυχεροί ήταν οι Αγριογιάννης και Ρομπέρτο Γκαρθία Περάλ. Οι δύο  ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί για φιλανθρωπικό σκοπό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics