Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΕΚ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση με χατ τρικ του Βράνιες στο 5΄, στο 19΄ και στο 33΄ και ένα ακόμη τέρμα του Μπακασέτα στο 44΄, πήρε μια άνετη νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ επί της Ξάνθης για την 22η αγωνιστική της Super League και συνεχίζει την «καταδίωξη» του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ ο οποίος διατηρεί μια διαφορά 2 βαθμών από την αντίπαλό του.  

 

Γύρος θριάμβου από την ομάδα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Στο στάδιο βρέθηκε και η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ μαζί με το τρόπαιο του κυπέλλου που κατέκτησαν οι παίκτες της στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έκαναν το γύρο του θριάμβου στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και όπως είναι φυσικό αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες κάρτες:   / Γέντρισεκ, Μπρίτο
Κόκκινες κάρτες: -
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (65΄ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Χριστοδουλόπουλος (70΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Μπακασέτας (59΄ Κλωναρίδης), Αραούχο. 
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Κασάδο (46΄ Μεχία), Καμαρά (80΄ Π. Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Σιλά, Τζουρίτσκοβιτς (59΄ Τριάδης), Μπρίτο, Γέντρισεκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics