Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού και της στάσης του στο ντέρμπι της Τούμπας:

 

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που είμαι ο προπονητής τους και που δουλεύω μαζί τους. Είδα στον αγωνιστικό χώρο δύο διαφορετικές ομάδες. Μια που ήθελε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει ποδόσφαιρο και μία ομάδα που ήταν χαρούμενη να μην αγωνιστεί.

Ήταν μια σκοτεινή νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αγωνιστούν. Είμαι ο προπονητής, έχοντας στόχο, και δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μου. Να τους διδάξω ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο και να βρίσκουν τον τρόπο σε δύσκολες στιγμές μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

AdTech Ad

Ήμασταν προετοιμασμένοι για να αγωνιστούμε, αλλά οι άλλοι ήταν προετοιμασμένοι να μην αγωνιστούν. Ήρθαν εδώ για να μην αγωνιστούν. Κάτσανε ένα δευτερόλεπτο και φύγανε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics