Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
13 Δεκεμβρίου 2015

Μπορεί η ονομαστική του εορτή να πέρασε, αλλά ο Νίκος Καρέλης συνεχίζει τα κεράσματα!

Με γκολάρα του Ηρακλειώτη φορ και ασίστ στον Καλτσά (εξαιρετικός όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46’) στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και μείωσε στο -2 από την ΑΕΚ. 

«Μεταμορφώθηκε» το τριφύλλι στην επανάληψη με την είσοδο του δεύτερου σκόρερ του (ανάγκη που διέγνωσε ο Στραματσόνι), αλλά και την… απελευθέρωση των Πέτριτς (έπαιξε πιο πίσω)-Καρέλη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Βοήθησε πολύ ο ανεβασμένος Εσιέν! 

Οι Αρκάδες είχαν δοκάρι στο 91’ σε καρφωτή κεφαλιά του Κουρμπέλη, που θα μπορούσαν να ‘χαν «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στη Λεωφόρο, ενώ κι ο Στιλ επενέβη όποτε χρειάστηκε. 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάντσεθ, Βέμερ (78’ Μαρινάκης), Νάνο, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (46’ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς (87’ Ταυλαρίδης) 

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Ντουντού (76’ Παπαδόπουλος), Μάσα, Φερνάντες (69’ Αλόκο), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Μπερτόλιο (59’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Λούι, Γιάννου 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics