Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
15 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς αρκετά από τα βασικά στελέχη του θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό (16/12) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ουζουνίδη να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του, και παράλληλα ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 

Εκτός αποστολής έμειναν για αποφόρτιση οι Διούδης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Καραμάνος και Μπουμάλ. 

Στην αποστολή για τον Εργοτέλη συμπεριλαμβάνονται οι: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Πινιώτης, Ποζατζίδης, Μπακασέτας, Μπλέτσας, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Βιγιάλμπα, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Πολίμος. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics