Breaking News
09 Απριλίου 2018

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη την απειλή τους και αποφάσισαν να απέχουν από τη σημερινή, απογευματινή προπόνηση.

Κανείς από τους παίκτες λοιπόν, δεν έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης», στο οποίο βρίσκεται μόνο το τεχνικό τιμ, που θα περιμένει λίγη ώρα, για το τυπικό της υπόθεσης, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. 

Οι αρχηγοί της ομάδας, σε επικοινωνία, νωρίτερα, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τού διεμήνυσαν πως, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, θα πρέπει να καταβληθεί σε όλους, Έλληνες και ξένους, και η δόση του Δεκεμβρίου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics