Breaking News
17 Μαΐου 2018

Η δέσμευση της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες, όσον αφορά την καταβολή μέρος των δεδουλευμένων τους, υλοποιήθηκε σήμερα.

 

Με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι κατατέθηκαν σήμερα (16/05) στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών τα χρήματα που αφορούσαν στις δόσεις Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Κωνσταντίνου, στην τελευταία επίσκεψή του στο Κορωπί.

Η ενημέρωση των «πρασίνων» ήταν η ακόλουθη: «Όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση στην χθεσινή (15/05) συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς τους και θα τα δουν αύριο Πέμπτη (17/05) το ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics