Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
29 Δεκεμβρίου 2015

Πάει για την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του βορρά κινήθηκε αστραπιαία και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία (1,5 έτους λογικά) και ήδη μάλιστα ο 29χρονος δεξιός μπακ έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Την τελευταία τετραετία ο παίκτης αγωνιζόταν στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λόκερεν και όπως όλα δείχνουν ο επαναπατρισμός του είναι προ των πυλών, με τους ασπρόμαυρους να θέλουν να καλύψουν μ' αυτόν τον τρόπο την «τρύπα» στο άκρο της άμυνας μετά το σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. 

Το τελευταίο εξάμηνο ο Γκαλίτσιος ήταν χωρίς ομάδα και ουσιαστικά είναι ένα «ερωτηματικό» η αγωνιστική του κατάσταση και πόσο άμεσα θα μπορέσει να τεθεί στα πλάνα του Τούντορ (με το τεχνικό τιμ πάντως να 'χει δώσει την έγκρισή του για την μεταγραφή). 

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά εφόσον ο Φρανκ Άρνεσεν την Τρίτη δώσει το «ok» και δεν μπει... εμπόδιο στην ολοκλήρωση του deal.

Πηγή:sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics