Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
02 Ιανουαρίου 2016

Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ανοίγει σήμερα (2/1) η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League, με την οποία παράλληλα ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Στις 3μ.μ στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και ψάχνει παντού βαθμούς, ενώ στις 5.15 μ.μ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί στους "Ζωσιμάδες" την Βέροια. Τέλος στις 7.30 μ.μ στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής θα υποδεχθεί την ουραγό του πρωταθλήματος Καλλονή στον πάγκο της οποίας θα κάνει το ντεμπούτο του ο Νίκος Καραγεωργίου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά παιχνίδια για την 16η αγωνιστική της Super League: 

Σάββατο 2/1 

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός Καραντώνης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου) 

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης), 4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας)  

19:30 Ηρακλής-ΑΕΛ Καλλονή Αρετόπουλος (Τρικάλων), Δημητριάδης (Καστοριάς), Νταλούκας (Τρικάλων), 4ος: Τίκας (Τρικάλων)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics