Breaking News
19 Οκτωβρίου 2018

Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ μετά την εκδίκαση της έφεσης για το -3 ανακοίνωσε ότι την απορρίπτει οπότε η αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ παραμένει. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, χρηματικό πρόστιμο και κλείσιμο της έδρας της για δύο αγωνιστικές. Στην Ένωση ήλπιζαν ότι αυτό θα αλλάξει, ωστόσο τα επιχειρήματά τους δεν έπεισαν την Επιτροπή Εφέσεων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics