Breaking News
07 Ιανουαρίου 2019

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή για την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13 Ιανουαρίου), όπως δηλαδή προβλεπόταν και πριν την αποχή των διαιτητών, λόγω της επίθεσης και τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, με συνέπεια την μη πραγματοποίηση της 15ης αγωνιστικής (22-23 Δεκεμβρίου).


Έτσι, το δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση της Super League που με ψήφους 13-3 είχε ορίσει την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον η ακριβής ημερομηνία τέλεσής της θα αποφασιστεί από την διοργανώτρια αρχή.

Οι αγώνες της 16ης ημέρας:

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης
Άρης - Λαμία
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
ΟΦΗ - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics