Breaking News
24 Ιανουαρίου 2019

Η Αγγελική Σκαρλάτου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Βορείου Αμερικής στα RS:X των γυναικών.



Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της για το παγκόσμιο κύπελλο στο Μαϊάμι η Αγγελική Σκαρλάτου έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β. Αμερικής. Η έμπειρη ιστιοπλόος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην κατηγορία RSΧ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!

Έτρεξαν 18 σκάφη και μετά από 6 ιστιοδρομίες η Σκαρλάτου πήρε την 3η θέση στη γενική (γυναικών, ανδρών) και την 2η στις γυναίκες συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς. Οι θέσεις που έφερε ηταν 4, 4, 4, 4, 2 και 1.

Το Παγκόσμιο κύπελλο στο Μαϊάμι είναι προγραμματισμένο από 27 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μερος 14 Ελληνες αθλητές σε 7 κατηγορίες. Πρόκειται για τους εξής:

470 ανδρών Π. Μάντης – Π. Καγιαλής, Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός

470 γυναικών Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου

ΦΙΝΝ Ι. Μιτάκης

ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ Δ. Παπαδημητρίου

ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ Β. Καραχάλιου, Α. Φακίδη

RSX ανδρών Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης

RSX γυναικών Α. Σκαρλάτου, Ι. Σίρτη
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics