Breaking News
16 Ιανουαρίου 2016

O Ηρακλής απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Τσιλιανίδη στο 9', ενώ οι Βοιωτοί «απάντησαν» στο 37' με τον Γιακουμάκη.



Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε το καλό πρόσωπο που έχει εμφανίσει στη διάρκεια της σεζόν μακριά από το «Καυτανζόγλειο» και πήρε την 4η ισοπαλία εκτός έδρας (έχει ακόμη 2 νίκες και 4 ήττες) από τον Λεβαδειακό που είχε ευκαιρίες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που αγνοεί από τις 21 Δεκεμβρίου όταν είχε επιβληθεί με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (σε 2 ματς που ακολούθησαν έχει μία ήττα και τη σημερινή ισοπαλία, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική).

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη βοιωτική πρωτεύουσα (καταρρακτώδης βροχή και ισχυρότατοι άνεμοι) οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν επηρεάστηκαν κι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο ματς ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα. Ο Τσιλιανίδης εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, μετά την ασίστ του Μπουκουβάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ (1-0) μόλις στο 9'.

Προσπάθησε να αντιδράσει το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου και στο 19΄ «άγγιξε» την ισοφάριση. Από το κόρνερ του Ντομοβτσίσκι, ο Μάντζιος κατέβασε τη μπάλα πολύ ωραία στην περιοχή και με δεξί σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον. Το 1-1 ήρθε για τους «πράσινους» πριν τη λήξη του ημιχρόνου. «Δράστης» ο Γιακουμάκης στο 37΄ με σουτ πάνω στην κίνηση μετά την απόκρουση των αμυντικών του Ηρακλή. Πίεσαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, είχαν το σουτ του Τσουρίκοφ στο 42' από καλή θέση που έφυγε άουτ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στ' αποδυτήρια.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξίσου γρήγορος και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν... γήπεδο στους «πράσινους» και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Λίγο έλλειψε να το πετύχουν στο 61', μετά την παράλληλη σέντρα του Τσιλιανίδη, που έστειλε τη μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού, όπου οι Κυριακίδης και Πασάς απέτυχαν να σκοράρουν.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λεβαδειακός στο 68' με τον Γιακουμάκη να αστοχεί από κοντά, μετά την ασίστ του Μαχαίρα, ενώ στο 70' από το συρτό σουτ του Μάντζιου από πλάγια ο Χουάντερσον έδιωξε προσωρινά και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπαρτολίνι προ του Γιακουμάκη. Σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις που έβγαλε στο δεύτερο μέρος ο «Γηραιός», ο Βέλλιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή (81'), αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ.Αττικής)

Κίτρινες: Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Νικολάου, Γιακουμάκης, Μάγκας, Μεντί, Μαχαίρας - Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46΄ Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Νικολάου, Μεντί, Μπεν, Ντομοβτσίσκι (57΄ Μερεμπασβίλι), Μάγκας (65΄ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90΄+2 Λουκίνας), Μπουλούτ (77΄ Τσότρας), Βέλλιος.

Την Κυριακή οι «μεγάλοι»

Οι θεωρητικά «μεγάλοι» παίρνουν τη σκυτάλη την Κυριακή. Εκτός έδρας θα παίξει η ΑΕΚ, η οποία θα έχει δύσκολη αποστολή στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα πρέπει να προσέξει πολύ ο Παναθηναϊκός για να μην έχει απώλειες στη Λεωφόρο κόντρα στην ομάδα-έκπληξη της σεζόν, τον Πανιώνιο. 

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στη Βέροια, όπως και ο Αστέρας, ο οποίος θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη την Καλλονή. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κρήτη με αντίπαλο τον Πλατανιά. Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την αήττητη πορεία της (17x17) προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Ξάνθη - Ατρόμητος 2-2
(57' Καπετάνος, 74' Νιέτο - 34' Ούμπιντες, 59' Λαζαρίδης)

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός-Ηρακλής 1-1
(37' Γιακουμάκης - 9' Τσιλιανίδης)

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
17:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή
17:15 (Τούμπα) ΠΑΟΚ - Βέροια
19:30 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Περιβολίων) Πλατανιάς - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 51
2. ΑΕΚ 33
3. Παναθηναϊκός 31
4. ΠΑΟΚ 29 -16αγ.
5. Πανιώνιος 26
6. Αστέρας Τρίπολης 24 
7. Λεβαδειακός 23 -17αγ.
8. Ηρακλής 22 -18αγ.
9. ΠΑΣ Γιάννινα 21 
10. Παναιτωλικός 20 -18αγ.
11. Βέροια 19 
. Πλατανιάς 19 
13. Ξάνθη 18
. Ατρόμητος 18
15. Πανθρακικός 13 -18αγ. 
16. Καλλονή 7

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.

πηγή: in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics