Breaking News
17 Μαρτίου 2019

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο Δημήτρης Σαραβάκος θα πραγματοποιήσει τη βράβευση του Σισέ στο ματς με τον Ολυμπιακό.



Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε προαναγγείλει την παρουσία σήμερα (17/3) στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Όμως, η έλευση του Γάλλου επιθετικού στην Αθήνα αποδεικνύεται ότι δεν είναι μία απλή σύμπτωση...

Μέσω των social media, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα βραβεύσει τον Σισέ στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό. Ο 37χρονος αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες που αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και λατρεύτηκε από τον κόσμο.

Τη βράβευση στον Σισέ θα την κάνει μία άλλη μεγάλη μορφή της ιστορίας του Τριφυλλιού, ο Δημήτρης Σαραβάκος. Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, θα τιμήσει τον Djibril Cisse, τον σπουδαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι τις σεζόν 2009-10 & 2010-11! Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Σαραβάκος".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics