Breaking News
21 Μαρτίου 2019

Μπορεί η Super League μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα (21/3) το απόγευμα να αποφάσισε ότι θα συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού για το θέμα της αναδιάρθρωσης, ωστόσο όπως φαίνεται το αίτημά της δεν θα γίνει αποδεκτό.

 

Από το περιβάλλον του υφυπουργού αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις πλευρές, αφού σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδηοι αποφάσεις που έχουν παρθεί δεν είναι προς διαπραγμάτευση από τη στιγμή που βρίσκονται ήδη στις προκηρύξεις.

Αυτό που περιμένει ο υφυπουργός είναι την επιστολή της ΕΠΟ προκειμένου να νομοθετήσει και να δημιουργηθεί η νέα κατηγορία που ως γνωστόν θα ονομαστεί Super League 2. Από το περιβάλλον του μάλιστα διέρρευσε ότι ο ίδιος δεν είναι αντίθετος σε κάποια συνάντηση,όμως αυτή δεν θα έχει σχέση με το θέμα της αναδιάρθρωσης το οποίο έχει «κλείσει», αλλά οτιδήποτε άλλο μπορεί να απασχολεί το Δ.Σ. της λίγκας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics