Breaking News
18 Ιανουαρίου 2016

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται πλέον οι διοικούντες την ΠΑΕ Βέροια, καθώς στην σημερινή(18/1) συνάντηση που υπήρξε με τον Γιώργο Γεωργιάδη αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ελληνας τεχνικός καθοδήγησε την ομάδα της Ημαθίας σε 22 αγώνες, σημειώνοντας πέντε νίκες, αποσπώντας οκτώ ισοπαλίες και γνωρίζοντας εννέα ήττες.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γεωργιάδη, επικρατέστερος φαίνεται πως είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ επαφές θα γίνουν και με άλλους προπονητές.

Παράλληλα, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει μέχρι το καλοκαίρι ο Ραούλ Μπράβο -που ανήκει στον Άρη- προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics