Breaking News
21 Ιανουαρίου 2016

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα, είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (21/1) ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη που θα φορά τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια».

«Έγινε αυτό που ήθελα»

Μετά το τέλος της μεταγραφής, ο δυναμικός άσος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του deal. Αναλυτικά:

«Έγινε αυτό που ήθελα, να έρθω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής δείχνοντας ότι με πιστεύουν ως ποδοσφαιριστή και με σέβονται ως άνθρωπο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics