Breaking News
17 Αυγούστου 2019

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη που διεξήχθη στο Παγκρήτιο.

 

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 30` με τον Ναμπί, ενώ ο Μάνος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Εργοτέλης στο 59` μείωσε σε 2-1 με τον Μανουσάκη για να ισοφαρίσει στο 70` με πέναλτι ο Ροβίθης.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (60' Κατσιμήτρος), Προβυδάκης (46' Κοιλιάρας), Ρέις Κάστρο (83' Οικονόμου), Μπάτζιος (46' Πέιος), Σπίριακ, Μπρους (80' Κατσούρρι), Μπουρσέλης (46' Καντίνα), Γροντής (46' Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85' Αζίζι), Μανουσάκης (69' Ροβίθης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (67' Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (67' Δεληγιαννίδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης (67' Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (46' Βαζ), Σεμέντο, Μάνος (67' Φιγκεϊρέντο).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics