Breaking News
28 Αυγούστου 2019

Τρεις φορές έχουν φύγει με το τρίποντο της νίκης οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από την έδρα του Παναθηναϊκού, σε αγώνες πρωταθλήματος στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Η πρώτη ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 1987 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Η νίκη αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας μας απέναντι στον Παναθηναϊκό. 
Με δυο γκολ του Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, δυο του Γιάννη Σαμαρά και ένα του Γιώργου Βλαστού, η ομάδα μας πήρε τη νίκη με σκορ 5-2.

Στις 19/10/2014 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο 21ο λεπτό, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να ισοφαρίζει στο 77’ για τους γηπεδούχους. Στο 90ο λεπτό ο Γιώργος Μακρής με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον ΟΦΗ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Η τρίτη νικηφόρα επίσκεψη της ομάδας μας στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν στο προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του τελευταίου χρονικά πρωταθλήματος. Στις 14/04/2019 οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα. Λίγο αργότερα ο ίδιος με αυτογκόλ ισοφάρισε για τον ΟΦΗ. Στο 71’ ο Ισμαήλ Σασί έκανε το 2-1 για την ομάδα μας, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Δείτε το βίντεο:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics