Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2019

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, ωστόσο η ΑΕΚ έχει στο μικροσκόπιό της παίκτες που δείχνουν να την ενδιαφέρουν.

Μάλιστα, ένας από αυτούς είναι και ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο 26χρονος Αργεντινός αρέσει στους ανθρώπους της "Ένωσης" και αποτελεί τον δεύτερο παίκτη του ΟΦΗ που την ενδιαφέρει, μαζί με τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός -που είναι δανεικός από την Τσακαρίτα στο κρητικό σύνολο- παρακολουθείται από τους «κιτρινόμαυρους», αφού εντυπωσίασε με τις περσινές του εμφανίσεις. Οι Κρητικοί ανανέωσαν για δεύτερη σεζόν τον δανεισμό του από τον αργεντίνικο σύλλογο και διατηρούν τον πρώτο λόγο στο τέλος της σεζόν για την αγορά του, με την οψιόν αγοράς να είναι 100.000 ευρώ + ποσοστό μεταπώλησης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics