Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
01 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιάννης Πετράκης παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή στη Super League για τη σεζόν 2014-2015 και κατά την ομιλία του στη σκηνή της εκδήλωσης του ΠΣΑΠ ήταν εμφανώς συγκινημένος.

"Είμαι χαρούμενος για τη βράβευση μου. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Τον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά και όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν ώστε να φτάσει η ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι πρωταγωνιστές και εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο", δήλωσε αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του ο Ρεθυμνιώτης προπονητής.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics