Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2020

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα (6/2), στη Νιόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας «... εξεδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη χώρα μας».

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον ταμία της ΕΠΟ Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics