Breaking News
17 Μαρτίου 2020

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ξιφασκία με αμαξίδιο και αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό.

 

Το «μένουμε σπίτι» είναι το μότο των τελευταίων ημερών, στη «μάχη» που δίνει όλος ο πλανήτης για να καταπολεμήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Αθλητές και πρωταθλητές όλων των σπορ και όλων των συλλόγων, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα προς τον κόσμο, έτσι ώστε να μείνει στο σπίτι και να σταματήσει την έξαρση του θανατηφόρου ιού.

Το ίδιο έκανε και ο Βασίλης Ντούνης, αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο, έστειλε το δικό του μήνυμα και ζήτησε από όλους να μείνουν στο σπίτι…

Δείτε το βίντεο…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics