Breaking News
25 Απριλίου 2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεδιάσκεψη με τους φορείς του Αθλητισμού με σκοπό τη δημιουργία πλάνου για την επιστροφή στη δράση.

 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η στήριξη του κινήματος του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, στο πρώτο κύμα άρσης των σημερινών περιορισμών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα της ατομικής άθλησης και προπόνησης σε εξωτερικούς χώρους. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και το πρώτο βήμα που αποφασίστηκε για τη σταδιακή άρση των μέτρων είναι η δυνατότητα της ατομικής άθλησης και προπόνησης σε εξωτερικούς χώρους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics