Breaking News
29 Απριλίου 2020

Με τον Ολυμπιακό να ψηφίζει λευκό, τρεις ομάδες υπέρ αλλά με αστερίσκο στην συμμετοχή της Ξάνθης και τις υπόλοιπες, μέσα και ο ΟΦΗ, να συμφωνούν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά.

Yπέρ της κεντρικής διαχείρισης τάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τα στελέχη του Δικεφάλου να υποστηρίζουν πως έγιν εένα βήμα, όμως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.
Με τις 13 ομάδες της Super League να είναι θετικές ως προς την πρόταση που έγινε για κεντρική διαχείριση, αφού μόνο ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό, στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστήριζαν πως η ψηφοφορία που έγινε αφορά ένα αρχικό κλίμα συναίνεσης, δείχνοντας την πρόθεση που υπάρχει προς αυτή την κατεύθυνση.  Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ψηφοφορία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κι οι ομάδες αποφάσισαν ότι θέλουν κεντρική διαχείριση.

Αναλυτικά:

ΑΕΛ: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
Άρης: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
Αστέρας: υπερ
Ατρόμητος: υπέρ
Βόλος: υπέρ
Ξάνθη: υπέρ
Ολυμπιακός: λευκό
ΟΦΗ: υπερ 
Παναθηναϊκός: υπέρ
Παναιτωλικός: υπέρ
Πανιώνιος: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
ΠΑΟΚ: υπέρ 
Λαμία: υπέρ 
ΕΠΟ: υπέρ 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics