Breaking News
07 Μαΐου 2020

Στα προπονητικά κέντρα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, σε Σπάτα και Κορωπί, επρόκειτο να μεταβεί σήμερα (7/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ωστόσο, η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» που θεώρησε την κίνηση του υφυπουργού Αθλητισμού ως επικοινωνιακό τέχνασμα, τον ανάγκασε να αλλάξει γνώμη,

 

Έτσι, ο Αυγενάκης δεν θα βρεθεί στα προπονητικά κέντρα των δύο ομάδων, προκειμένου να κάνει αυτοψία, εάν οι προπονήσεις διεξάγονται βάσει του πρωτοκόλλου που έχει οριστεί από την αρμόδια επιτροπή για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πάντως, και οι δύο ομάδες έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, προκειμένου να προστατεύσουν την υγεία των ποδοσφαιριστών, των τεχνικών επιτελείων και όλων των εργαζομένων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics