Breaking News
20 Ιουνίου 2020

Νέοι μπελάδες για τον Όγκνιεν Βράνιες, λίγες μέρες μετά την επίσημη αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το MojaBanjaluka.info, ο 30χρονος στόπερ φέρεται να συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (19/6) στη Βοσνία.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος της σύλληψής του από τις αστυνομικές αρχές ήταν η εμπλοκή του σε έντονο καβγά με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, ο οποίος είναι γιος τού πρώην τεχνικού διευθυντή της RUGIP. 

Η μεταξύ τους διαμάχη φαίνεται πως ξέσπασε σε εστιατόριο, όταν ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της «Ένωσης» άρχισε να... πετάει προς την κοπέλα του Κομλιένοβιτς διάφορα αντικείμενα!

Μάλιστα στη συνέχεια, όταν ο Κομλιένοβιτς αντέδρασε, ο Βράνιες τον πλησίασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, σπάζοντάς του ένα δόντι. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο του καβγά λίγα λεπτά αργότερα και οδήγησε τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics