Breaking News
03 Ιουλίου 2020

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη (4/7, 21:30).

 

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν δομημένο γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής, ενώ περιελάμβανε και άσκηση με τελειώματα φάσεων.

Ο Σεμέδο ακολούθησε, για μια ακόμη ημέρα, θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Τσιλιανίδης, ενώ ο Σόουζα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γουάλεϊ, Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Νοικοκυράκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics