Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Στις αρχές της εβδομάδας ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται ταξιδέψει για την Αγγλία προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ

 

Οι πρωταθλητές Αγγλίας από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως βλέπουν πολύ σοβαρά την υπόθεση του Έλληνα μπακ και η εντολή του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ξεκάθαρη. "Φέρτε τον παίκτη στο Άνφιλντ", είπε ο Γερμανός προπονητής μετά την άρνηση της Νόριτς να τους δώσει τον Τζαμάλ Λιούις.

Οι Άγγλοι μιλάνε για μία πρόταση ύψους 13 εκατ. ευρώ, αλλά η πραγματικότητα είναι πως Ολυμπιακός και Λίβερπουλ τα έχουν βρει κάπου στα 16,5 εκατ. ευρώ. Λέγεται πως και με τα μπόνους που συμφώνησαν οι δύο ομάδες η μεταγραφή του "Τσίμι" θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο deal του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Αγγλίας και φυσικά τεράστια επιτυχία για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει παρουσιαστεί εντυπωσιακά βελτιωμένος και κάνει τη μεταγραφή της ζωής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Αγγλία στις αρχές της εβδομάδας για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να τελειώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Την ίδια ώρα στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ επικρατεί ενθουσιασμός για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα. Ήδη οι φίλοι των Reds σε διάφορα γκρουπ στα social media διακινούν βίντεο με τον Έλληνα μπακ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics