Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
20 Φεβρουαρίου 2016

Είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο, εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και έμεινε στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Οι Αρκάδες είχαν την πρώτη, ουσιαστικά, μεγάλη φάση τους στο 84'(!), όταν ο Περιστερίδης είπε «όχι», εντυπωσιακά, δύο φορές στον Μπερτόλιο (ασίστ από τον Τσάβες, στο ντεμπούτο του), ισοφαρίζοντας την τρομερή χαμένη ευκαιρία του Μανιά στο 36'. 

Το 5-3-2 του τεχνικού του ΠΑΣ λειτούργησε άψογα και έτσι, η ομάδα της Τρίπολης απώλεσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ και πριν αρχίσουν τα -σερί- δύσκολα ματς. Από την άλλη, σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους, που προσπαθούν να πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. 

Αξίζει να σημειώσουμε, δε, πως στο τέλος του αγώνα είχαμε πολλές αποδοκιμασίες από τους φίλους των Αρκάδων προς τους παίκτες της ομάδας…

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού, Χαμνταντί, Μπερτόλιο, Μάσα (77’ Τσάβες), Στανισάβλιεβιτς (46’ Μούκαμ), Γιάννου (65’ Ιωαννίδης). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (63’ Λίλα), Μιχαήλ, Γιάκος (85’ Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Στρούνα, Ίλιτς (71’ Τσουκαλάς), Μανιάς.

Πηγή:sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics