Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2020

Την μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ, στα φετινά παιχνίδια του, σχολίασε ο Γιώργος Σίμος με τον τεχνικό να αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να έχουν καλύτερη απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

 

Επιπλέον σχολίασε και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο σύλλογος του Περιστερίου είναι αρκετά ανταγωνιστικός. 

"Περάσαμε στην επόμενη μέρα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έκλεισε μια περίοδος με αυτόν τον αγώνα. Η επόμενη μέρα είναι το παιχνίδι με τη Λαμία, παρ' όλο που ήταν κοντά οι αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν έτοιμοι και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που δεν έπαιξαν. Πήραμε τους πρώτους τρεις βαθμούς. Στόχος μας η καλύτερη απόδοση. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα", δήλωσε ο κόουτς των Κρητικών. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics