Breaking News
07 Οκτωβρίου 2020

Μία καινοτομία που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε τα μηχανοκίνητα συστήθηκε το 1985 στο Νίρμπουργκρινγκ



Formula 1: Τριανταπέντε χρόνια από την πρώτη onboard κάμερα στην ιστορία! (vid)
Ήταν 4 Αυγούστου του 1985 όταν ο Φρανσουά Εσνό μπήκε με το μονοθέσιο της Renault στην πίστα Νίρμπουργκρινγκ για να συμμετάσχει στον μοναδικό του αγώνα εκείνης της σεζόν και συνολικά τελευταίο Γκραν Πρι της βραχύβιας καριέρας του στη Formula 1. Αν και αγωνιστικά αδιάφορη η παρουσία του Γάλλου -εγκατέλειψε στον 8ο γύρο- καταγράφηκε ως ένα ξεχωριστό γεγονός στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού για έναν άλλο λόγο. Ήταν η πρώτη φορά που μονοθέσιο έφερε onboard κάμερα, προσφέροντας στους τηλεθεατές του αγώνα ζωντανά μία ματιά από… πρώτο πρόσωπο.

Αυτό συνέβη στην πίστα του Νίρμπουργκ, εκεί δηλαδή που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και το επόμενο Γκραν Πρι της φετινής σεζόν. Από εκείνη την ιστορική μέρα του 1985 και μετά, η σκηνοθετική κάλυψη αγώνων έχει πραγματοποιήσει κολοσσιαία άλματα, αλλά κανείς δεν ξεχνάει πώς άρχισαν όλα, για να φτάσουμε στις συναρπαστικές τηλεοπτικές λήψεις που απολαμβάνουμε σήμερα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics