Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Φεβρουαρίου 2016

Ζητείται… θαύμα! Μόνο με ένα τέτοιο, πια, ο Πανθρακικός θα μείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα της Κομοτηνής κατέθεσε ψυχή στην Ξάνθη, στο «Ελ Θράκικο», είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Ζαρόπουλο και μάλιστα, με το τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, στο 84’, δεν πήρε ούτε τον βαθμό, χάνοντας, τελικά, 1-0 με γκολ του Παπαστεριανού. 

Τα λόγια του -εντυπωσιακά ειλικρινούς- Λουτσέσκου, άλλωστε, μετά το τελευταίο σφύριγμα, είναι χαρακτηριστικά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα της Κομοτηνής και να μην παίρνει αποτελέσματα, χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα της! 

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, ματς… διαφήμιση το δεύτερο! 

SKODA Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας (80’ Κρίστοφερ), Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (56’ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (66’ Σκούρτης), Καπετάνος. 

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (56’ Χρήστου), Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (88’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (73’ Φωτάκης), Ντιγκινί. 

Πηγή:sport-fm.gr 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics